Weber Weberprim Balance mélyalapozó vakolatmegerősítő - 5L

Feldolgozásra kész, műgyanta bázisú, folyékony, mélyalapozó és vakolatszilárdító anyag. A megadott Weber Weberprim Balance mélyalapozó vakolatmegerősítő ár az 5 literes vödörre vonatkozik.
Cikkszám H707 05
Állapot Készleten, külső raktárban
Mentés
Bruttó eladási ár: 45 682 Ft (35 970 Ft + ÁFA)
Árak módosítva: 2024-02-07 12:38

Műszaki adatok

  • Anyagszükséglet: 0,2-0,4 liter/m2
  • Kiszerelés: 5 literes kanna
  • Egy raklapon 48 vödör mélyalapozó található

Tulajdonságok

  • Szilárdítja a vakolt alapfelületet
  • Kiegyenlíti a nedvszívóképességet
  • Kitűnő tapadást biztosít
  • Felhasználása festőkorong vagy festőecsettel

Felhasználási terület

Pergő vakolatok szilárdságának növelésére, szívóképességének egyenletessé tételére, beton-, azbesztcement felületekre, valamint krétásodó festékek alapkénti megerősítésére. A diszperziós vékonyvakolatok, valamint az N homlokzatfesték számára tapadóképes és teherbíró alapot biztosít.

Felhasználási útmutató

1.) Nyílászárókat, meglévő burkolatokat és minden olyan felületi részt, amit nem kezelünk az alapozóval, a kivitelezés során gondosan le kell takarni. Rákötés után nem lehet letisztítani. Felhasználás előtt az anyagot keverjük fel.

2.) Az alap legyen tiszta, teherbíró és száraz. A pergő vakolatot alaposan le kell söpörni, a krétásodó festékréteget le kell kefélni. A nem megfelelően tapadó festékeket el kell távolítani.

3.) A weber H707 vakolaterősítő mélyalapozót hígítás nélkül és telítettségig festőkorong vagy ecset segítségével hordjuk fel, szükség esetén két rétegben, „nedveset a nedvesre” elvet követve. Mintegy 12 óra száradás után (időjárástól függően) alkalmazzuk a diszperziós vékonyvakolatot a weber G700 vékonyvakolat alapozóval vagy az N homlokzatfestéket.