Szállítás és fizetés

Fizetési módok

Előre utalás

Kérjük, a megrendelés végösszegét az alábbi számlaszámunkra szíveskedjen átutalni:

  • OTP Bank: 11742283-20041456-00000000
  • IBAN: HU62 1174 2283 2004 1456 0000 0000     
  • BIC (SWIFT): OTPVHUHB
  • Kedvezményezett neve: GRaS Kft.

K&H online bankkártyás fizetés

A bankkártyás fizetés révén Ön kényelmesen és biztonságosan vásárolhat áruházunkban.

A kiválasztott áruk megrendelése után Önt a K&H Bank weblapjára irányítjuk, ahol a Bank által használt, jelenleg legbiztonságosabbnak ítélt, titkosítással lebonyolított tranzakción keresztül fizethet bankkártyájával. Vásárlóinknak csak annyi a dolga, hogy a fizetési mód kiválasztásánál "fizetés bankkártyával" feliratra kattintsanak, majd a K&H Bank fizetési szerverén a kártya számát, lejárati dátumát és háromjegyű biztonsági kódját megadják.

A K&H Bank a VISA, VISA Electron, V-Pay, MasterCard, Maestro és JCB típusú kártyákat fogadja el.

A kizárólag elektronikus használatra kibocsátott bankkártyákat csak abban az esetben fogadhatjuk el, amennyiben annak használatát a kártyát kibocsátó bank engedélyezi! Kérjük, érdeklődjön bankjánál, hogy az Ön kártyája felhasználható-e interneten keresztül lebonyolítandó vásárláshoz.

A K&H Bank a sikeres vásárlást követően a tranzakcióról engedélyezési számot bocsát ki, amelyet érdemes felírni vagy az egész oldalt kinyomtatni. Sikertelen tranzakció esetén a K&H Bank hibaüzenetben közli a hiba okát.

K&H online bankkártyás fizetés

Szállítási, átvételi módok

A szállítási szolgáltatás térítés ellenében vehető igénybe. A szállítási díjak megállapítása Magyarország irányítószám rendszere alapján történik. Irányítószám alapján a szállítási címeket az eladó díjzónákba sorolja, ennek megfelelő díjat számít fel a szállított áru tömegének megfeleően, kg alapon, mely a számlán egy tételben kerül feltüntetésre.

Figyelem! A termékek kiszállítása 40 tonna össztömegű gépjárművel történik. A gyártó Budapest területére a behajtási engedélyt központilag intézi, Budapesten kívül a megrendelő feladata a behajtási engedély beszerzése.

Amennyiben behajtás köteles a szállítási cím, ezt kérjük felénk jelezni, és a szállítás megkezdése előtt megküldjük a szállító gépjármű rendszámát.

A szállítási díj alól kivételt képeznek:

  • webercolor SIL termékek
  • hőszigetelő lapok
  • hőszigetelő rendszerek kiegészítői (dübelek, profilok, hálók stb..)

Ezek árai továbbra is leszállítva értendőek. Ha a megrendelt termékek visszaigazolt határidőben történő átvétele a Vevő hibájából meghiúsul, az Eladó jogosult a felmerült szállítási költség leszámlázására.

Vevő a szállítást megelőző munkanapokon déli 12 óráig jogosult a megrendelt szállítási szolgáltatás módosítására, lemondására. A rakodás napján déli 12 óra után a Vevő részéről érkező szállítási szolgáltatás módosítása vagy lemondása esetén az Eladó jogosult ezzel kapcsolatban felmerült költségei továbbszámlázására. 

Ha az áru átvételének címe nem egyezik meg a számlázási címmel, a Vevő köteles megadni az áruk átvételi helyét, és megnevezni az átvevőt, valamint megadni annak elérhetőségeit.

Fagyveszélyes áru szállítása

Fagyveszélyes termékek fuvarozása +5°C alatti időjárási viszonyok között  5 vödör feletti mennyiség esetén lehetőséget biztosítunk fagytól védett szállítási szolgáltatás igénybevételére.

Utórendelés esetén 5 vödörnél kevesebb mennyiséget a Vevő felelősségére kiszállítunk, amennyiben az összrendelésének értéke eléri a minimum rendelési értéket.

A szállítás ez esetben fűtött raktárból történik, illetve a termékeket hőtükör fóliába csomagolják.

A szolgáltatás díja jelenleg:
2.000 Ft + áfa/raklap/lerakási hely.

Teljesítés szállítási szolgáltatás nélkül

A megrendelés teljesítésének helye a gyártó pilisvörösvári telephelye. Ha a Vevő, vagy annak megbízott fuvarozója érkezik a megrendelt termék(ek)ért, a túlsúlyos, illetve a tengelyenkénti súlytöbblettel rendelkező gépkocsit a gyártónak nem áll módjában telephelyéről kiengedni, ameddig a súlytöbblet elhárítása nem történik meg.

Raklapok kezelése

A gyártó minden termékét a raklapelőírásnak megfelelő EUR raklapon szállítja. Az eladó csak a tőle származó, és 2 hónapon belül visszaszállított, a raklapelőírásnak megfelelő minőségű, tiszta, használatra alkalmas állapotban lévő raklapot köteles visszavenni. Gyár által szervezett kiszállítás esetén raklap cseréje nem lehetséges.