Weber Webertherm Primer vékonyvakolat alapozó - 2 kg, fehér

Feldolgozásra kész alapozó folyadék vékonyvakolatok alapjainak előkészítésére, különböző színekben. A megadott Weber Webertherm Primer vékonyvakolat alapozó ár a 2 kg-os vödörre vonatkozik.
Cikkszám G700W02
Állapot Készleten, külső raktárban
Mentés
Bruttó eladási ár: 2 312 Ft (1 820 Ft + ÁFA)
Árak módosítva: 2024-02-07 12:38

Műszaki adatok

  • Anyagszükséglet: (alapfelülettől függően) 0,1-0,2 kg/m2
  • Kiszerelés: 2 kg-os vödör

Tulajdonságok

  • Alapfelületek szívóképesség kiegyenlítésére,
  • Semlegesítésére,
  • Tapadásfokozásra
  • Felhasználása teddy hengerrel vagy festőecsettel
  • 5 alapszínben kapható (W – fehér; L – sárga; R – vörös; G – zöld; U – szürke)

Felhasználási terület

  • Szilikon-, szilikátvakolatok, diszperziós vakolatok, vékonyrétegű nemesvakolatok és weber.pas marmolit lábazati vakolat alapfelületeinek szívóképesség kiegyenlítésére, semlegesítésére, illetve tapadásfokozásra

Felhasználási útmutató

1.) Az alapfelület simított vagy glettelt, ásványi alapfelület, illetve a weber. therm rendszerek üvegszövetes glettréteg felülete legyen homogén, szilárd, teherbíró, száraz, mozgás- és zsugorodásmentes, szennyeződésmentes.

2.) Nyílászárókat, meglévő burkolatokat és minden olyan felületi részt, amit nem kezelünk az alapozóval, a kivitelezés során gondosan le kell takarni. Felhasználás előtt az anyagot keverjük át. Az esetleg besűrűsödött alapozó max. 5%-ig vízzel hígítható.

3.) A vékonyvakolat alapozó használatánál a javasolt a vékonyvakolat színhez hasonló szint kiválasztani az alapozó 5 alapszíneiből. Hasonlóságnak a gördülőszemcsés vékonyvakolatoknál van kiemeltebb szerepe.

4.) Az alapozót festőecsettel vagy teddyhengerrel a száraz, tiszta alapfelületre egyszer a teljes felületre, telítettségig fel kell hordanunk. Szükség esetén az eljárást ismételjük meg. Teljes száradás után lehet a fedővakolatot felhordani. Általában 24 órával a vékonyvakolat felhordása előtt kell az alapozót felhordani.

5.) +5 °C alatti felületi és környezeti hőmérsékletnél nem alkalmazható, +25 °C felett a felhordása nem javasolt.

6.) A vékonyvakolat alapozót védeni kell az erős csapadéktól a felhordást követő 24 órán belül.