Weber Webertherm 461 Profi univerzális polisztirol ragasztó - 25kg

Felhasználásra kész, por alakú, cement-műgyanta kötésű ragasztóhabarcs. Alkalmas homlokzati polisztirollap ragasztásához, üvegszövet beágyazásához. A megadott Weber Webertherm 461 Profi univerzális polisztirol ragasztó ár a 25 kg-os zsákra vonatkozik.
Cikkszám 461P
Állapot Készleten, külső raktárban
Mentés
Bruttó eladási ár: 2 838 Ft (2 235 Ft + ÁFA)
Árak módosítva: 2024-02-07 12:38
A termékből csak egész raklap rendelhető. (48 db 25 kg-os zsák/raklap)

Tulajdonságok

  • Kiváló páraáteresztő képességgel rendelkezik
  • Könnyen kenhető
  • Kiváló tapadás
  • Kézi felhasználás
  • Speciális esetekben mechanikai rögzítés szükséges
  • + 5 és + 25 OC közötti környezeti hőmérsékletnél alkalmazható
  • A termékből minimum 1 raklap, azaz 48 zsák rendelhető. Raklapbontás nem lehetséges.

Tapadószilárdság

≥ 0,3 N/mm2 (betonon)
≥ 0,1 N/mm2 (EPS lapnál)

Felhasználási útmutató

1.) A ragasztót víz fokozatos hozzáadásával kenhető konzisztenciájúra keverjük. A keverést 15-20 percen belül megismételjük. A bekevert ragasztót 3 órán belül használjuk fel.

2.) Az EPS homlokzati hőszigetelő lapot a szélein (nem a vastagsága mentén) és 5-6 pontban a felületén kenjük be ragasztóval (pont-perem módszer szerint)

3.) Az hőszigetelő lapokat kötésben ragasszuk fel. Ügyeljünk a táblák síkjának pontos beállítására. Szükség esetén alkalmazzunk mechanikai rögzítést, dübelezést (speciális fémszöges dübelekkel, min. 6 db/m2) a ragasztó meghúzása után olyan ütemben végezzük, hogy az a felragasztott lapok állékonyságát ne veszélyeztesse.

4.) A ragasztó meghúzása után a lapokat styropor csiszolóval hozzuk síkba. A megfelelően kialakított csiszolt élekre ragasszuk fel az élvédő profilokat.

5.) Az alap csiszolása után az üvegszövet beágyazása ágyazóglett-üvegszövet- fedőglett módszer kialakításával történjen. Az üvegszövetnél 10-20 cmes átfedést kell alkalmazni.

6.) A fedővakolat felhordása előtt a felületnek száradnia kell. Száradás után a glettelési hibákat csiszoljuk át, és a védővakolat felhordása előtt használjuk a weber G700 vékonyvakolat alapozót.